Vlotte en vriendelijke dienstverlening in Oud-Turnhout

Op 19 september 2023, over deze onderwerpen: Realisaties 2018-2024

Oud-Turnhout staat bekend als een vooruitstrevende gemeente met een sterke focus op duurzaamheid en een performante en efficiënte dienstverlening.
Met o.a. een eigen pasfotoservice en een handige afsprakenmodule om wachttijden te minimaliseren bij het aanvragen van officiële documenten.
Onze vernieuwde website en E-loket maken het gemakkelijk om allerlei zaken online te regelen, van vergunningen tot meldingen. Zo moeten onze inwoners geen onnodige verplaatsingen maken.

N-VA wilde na het verdwijnen van bijna alle bankautomaten in Oud-Turnhout een geldautomaat in eigen gemeente behouden, toch een essentiële voorziening in de moderne samenleving. Het verbetert de toegankelijkheid tot financiële diensten en ondersteunt lokale bedrijven. Daarom kozen we ervoor om deze aan het gemeentehuis te installeren.

We hechten uiteraard waarde aan financiële verantwoordelijkheid en kunnen trots zijn op de gezonde financiële toestand van onze gemeente. Het stelt ons in staat om te investeren in de gemeenschap en de dienstverlening te verbeteren.

Met moderne dienstverlening, een duurzaam beleid en financiële stabiliteit blijft Oud-Turnhout een gemeente waar inwoners trots op kunnen zijn.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is